Igazságot Magyarországnak!

Josefus Flavius zsidó krónikás ie. 37-ben írta:
Magóg és Gomer népei már a vízözön után itt voltak olyan területen, ahol előtte még senki nem járt. Területük Spanyol-ország déli tájaitól a Don folyóig terjedt.
Magóg a róla elnevezett magarokat alapította, a görögök őket szkítáknak nevezik.
Azaz szűzfoglalással, a Vízözön után érkeztünk a Kárpát-medencébe és nem más népektől sajátítottuk ki 1000 évvel ezelőtt a területet!
Ez alapján történelmünk sem csupán az elmúlt 1000 évből áll!

A magyarság az ősi szkíta népek egyedüli leszármazottja Európában!

Iraki bombázásokról, a Bagdadi Múzeum kifosztásáról.
– Tudjuk-e
, hogy a bombázásokkal őseink eddig fennmaradt kultúráját tették tönkre és tüntették el?
A bombázások nem csak a föld színéről, hanem a sivatag homokja alatt is lerombolták a több ezer éves kultúrát.
Első hallásra teljesen értelmetlennek tűnt a sivatag homokjának bombázása. Nem véletlenül irányították a rakétákat mélyen a föld alá. A Bagdadi Múzeumból teljesen tudatosan, listával a kezükben vitték el és vitették el a lakossággal származásunk és ősi múltunk dicsőségét igazoló emlékeit. Az iraki háború egyik valós célja ez volt.

– Tudjuk-e, hogy a magyarság egy része a jelenlegi Irakból származik?
Legközelebbi rokonaink a kurdok. Számos felkelés és a nagyhatalmak számos ígérete ellenére ma sem rendelkeznek önálló állammal. Az Iránhoz, Irakhoz és Törökországhoz tartozó területeken élő kurdok a legnagyobb nép a világon, melynek nincs hazája. A szabadságukért harcoló kurdokat a jelenlegi hatalom negatív ítélettel felkelőknek, lázadóknak nevezi.

Régen könnyebb volt, mikor a tudás generációról generációra szállt. Őseink mutatták a helyes utat. Láttuk honnan jövünk, és hova tartunk.

TOVÁBB>>>

arieshu névjegye

I am an owner of Aries Network, which is well-known worldwide in the business area from America to Asia. https://www.aries.hu/
Kategória: Minden Magyarnak
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .