Az igazi Jézus – második rész


Tehát így szól a szöveg, a formula:


Én az Öreg Isten gyermeke vagyok és Szeretettel fordulok Hozzád, mert Te vagy az Apám.

Mikor ezt a szöveget mondod magadban esetleg barátaiddal közösen, akkor jelenítsd meg csukott szemed mögött Jézust, az Öreg Istent és egymás után folyamatosan mondjátok.

Ha lehetne ilyent kérni, legalább 10 percig folyamatosan. A többi ilyen formulát később kapod meg. Egyelőre most ennyi. Gondolom, még sosem mondták ki Neked ilyen nyíltan, hogy Isten gyermeke vagy.

Nagyon szépen kérlek, verd ki a fejedből azt a tömény hazugságot, hogy Jézus, az Apánk miattad halt meg.

Mit miattad halt meg, simán meggyilkolták.

Ugyanakkor azt se hidd el, hogy tényleg meghalt.

Amennyiben meghalt volna, akkor abban a pillanatban össze kellett volna omlania az egész világmindenségnek.

De nem történt.

Tehát meg sem halt.

Az a bizonyos keresztre feszítés csak azért történhetett meg, mert valami olyan célja volt Vele, amit a sok buta ember nem értett meg. Azt azonban megmutatta, hogy a szeretet önmagában csak úgymond majomszeretet szintű ha nem cselekvő szeretet. Miről is beszélek, nevezetesen arról, hogy ha abban az időben ez a cselekvő szereteterő meg lett volna, nem jött volna létre ez a helyzet.

Jézus Urunk akkor arra hívta fel a figyelmet, hogy szeressük egymást.

Mellesleg itt most megjegyzem, ha Jézus zsidó lett volna sosem feszíthették volna meg.

Ugyanis arra törvény volt, hogy tilos.

Azonban ez nem valósult meg.

Nekem nem célom a zsidóság elmarasztalása cselekedetéért, azért mindenki úgy is meg kapja a bérét, a járandóságát. Egyébként pedig a szlogen, amit mondanak, ne ítélj, nem mást mond, mint fogd be a szád. Illetlenség a véleményalkotás. Szép? Ez azonban most nem érdekes. Megyünk tovább.

Ez az írás, esetleg könyv, még nem eldöntött, már belefutott az inkarnáció kérdéskörébe. Most pedig kénytelen vagyok belemenni ebbe a kérdésbe, holott a mi kultúránkba ez egy eléggé homályos terület. Nem másért, mert a régi iratainkat elégette az az egyház, mely Jézust is elvette Tőlünk. Én pedig most visszaadom Neked, Nektek. Egyszerre adom vissza Isten megértésének és megszeretetésének kulcsát. Ennél nagyobb cél embert nem vezérelhet. Mostantól pedig már csak rajtatok múlik, hogy mertek e szabadok és boldogok lenni vagy a szánalmas szolgaságot választjátok.

Mielőtt tovább folytatom az írást, meg kell érteni azt, hogy mit is takar az a szó, hogy magyar. Ennek hiányában a körülöttünk levő népek és nemzetek kirekesztettnek érezhetnék Magukat. Ezt viszont szeretném, mit szeretném, el akarom kerülni. A Magyar szó nem mást jelent, mint Mag-ot. Valamint Tudást. A Tudás Népét. Azt azonban mindenképp észre kell venni, hogy ez egy faj. Egyre bonyolultabb a helyzetem, mert most már a kezdetek kezdeténél járunk. Ezek nélkül az ismeretek nélkül azonban érthetetlen az egész.

Tehát most már az anyagi világok teremtésénél tartok. Egész egyszerűen azokat az emberi lényeket nevezzük magyaroknak, akik a legelsőként jelentek meg az anyagi világokban. Ez volt az a bizonyos aranykor. Tudnunk kell azonban azt is, hogy ez az idő nem nagyon mérhető a mai ember léptékeivel. Azonban azért, hogy megértsd, hogy viszonyítási alapod legyen, meg kell mondanom, hogy ez az idő több százezer évvel ezelőtt történt. Ennek az első kiáradásnak a lényei a magyarok. Tehát függetlenül attól, hogy ma a politikusok milyen térképet rajzolgatnak és milyen nevet adnak az ott élőknek. Arról tudod őket egész biztosan felismerni, hogy őket mindig pusztítják. Ugyanakkor ők azok, akik mindig a fejlődést hozták és a kultúrát terjesztették, alakították.

Érdekességként még megemlítem, hogy jellemző rájuk a pentatonikus zene, valamint a ragozó nyelv. Most megnevezek egy pár ismertet, bár elpusztítottat. Atlantisziak, Inkák, Sumérok, Egyiptomiak, Pártusok, Etruszkok, Kelták, Avarok. A Mexikóiak, Írek, Peruiak, India egyes népcsoportjai, Baszkok, Szkíták, Magyarok, Hunok, Bolgárok. Mi még itt vagyunk! Meg kívánom említeni, hogy semmi esetre sem szabad elhinni azon állítást, miszerint ma már nincsenek magyarok, mert a keveredések hatására nincs tiszta mi tiszta, most csak itt vacakolok, mert ki akarok kerülni egy szót, amit szerintem nem lehet de mindegy. Ámbár megjegyzem elég jól körül fogom írni. Aztán akinek nem inge ne vegye magára. Azonban most valahogy nem értem ezt az egész vacakolást. Eddig sem voltam egy nagy mesemondó, szerintem most sem leszek, legalább valamit megint a helyére teszek. Amúgy jó magyarosan. Az aki pedig ettől megsértődik, tudom sajnálni. Miről is próbálok itt most magyarázni, hát nem másról, mint a rasszokról. Tehát lehet, hogy mostantól rasszista leszek de akkor legalább nézzük meg mit is takar ez a fogalom. A rassz nem más, mint egy antropológiai fogalom. Azt hiszem ezen kár vacakolni, mert ez tény. Lefordítom. Vannak az állatok. Például a kutyák. Ezek között vannak a vadász kutyák, a kotorék ebek, a juhász kutyák, az őrző védők stb. Ez azt hiszem ugye teljesen világos. Szinte nem is érdemes magyarázni. Mindegyik tökéletes. Mind addig, amíg egy másik tökéletes, ámbár másik fajúval nem keveredik. Mi is történik ekkor? Hát nem más, mint hogy ebben a pillanatban megkezdődik az a lebomló folyamat, amely után már semmi sem lesz olyan, mint amilyen volt. Elkezdődik egy degenerálódási folyamat. Olyan dolgok történnek, mint amilyenről a Bibliai is ír, amikor is a Föld lányai keverednek az Óriásokkal. Örülök, hogy most eszembe jutott ez az ismeret. Miért is, mert már az Ószövetségi időkben is ellenezték ezt a folyamatot. Igaz, mára már sok olyat elvetettek, ami akkor jó volt. Megjegyezni kívánom Ezsdrás és Nehémiás próféták már abban az időben nemtetszésüket nyilvánították a más fajú népekkel való keveredést a zsidók, mert hogy most róluk van szó. Fel is bontották a másokkal történő házasságokat. Akinek most a Bibliai igehely kell, javaslom keresse ki. Nem fog csalódni. Ámbár lehet én is megadom. Benne van. Izraelben ma sem engedik a vegyes házasságokat.

Most, hogy már idáig jutottunk, elmondom, hogy a magyarok az ún. turanoid rasszhoz tartozik. Mellesleg megjegyzem, ezt nevezik áriannak. Ha megfigyeljük Jézus Urunk torinói lepel ábrázolását, akkor felismerjük a fajta jellegzetességét.

Bodor Ernő

Forras: http://www.azigazijezus.hu/

arieshu névjegye

I am an owner of Aries Network, which is well-known worldwide in the business area from America to Asia. https://www.aries.hu/
Kategória: Jézusról | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .