Időugrás

Atilla Róma falainál megállt, mert odabent a Szkíták egyik ága az Etruszkok, vagyis vértestvérek éltek.

Rómát viszont elözönlötték az orrások, akik Jézus hitéből Pénz és Hataloméhes hitet teremtettek.

Az ármány beszivárgott Atilla Birodalmába is, még az új felesége lelkébe is, aki kihegyezett kötőtűvel az orrlyukán át az agyába döfött, halálosan.

Ezután széthordták európérek 40 ökrös szekér aranyat, az ősi Szent Koronával együtt. Itt jön a pápa, aki betoldott a naptárba majd 300 évet. Tehát Árpád Nagyfejedelem az ellopott Szent Koronát és 40 szekér aranyat jött visszakövetelni, bő 100 évvel Attila meggyilkolását követően.

Innen lehull a megmételyezett fátyol a történelemről, amit mindig is hamis Római kereszténység szőtt.

Szent Istvánnak nevezett idegenek országalapítója, ki 40 ezer germán nehézlovassal verette le népét, mert a Vérszerződést megszegve nem Koppányt szolgálta, hanem megölette. Így szerezte országlását.

A keresztény ezer éves Magyarország mítosza ezzel lelepleződött.

A Magyarságot Anyahita (az igazi Nagy Boldog Asszony), aki a Sziriuszról jött és alapított koloniát, Éa gyermekének (Éva Kis Boldog Asszony) fia Magyar alapította. Ennek 25 ezer éve is meg van. Eztán bejártuk az egész Földet. Indiánok ősnyelve a Magyar. A leghitelesebb Ó-ind szövegek szanszkrit nyelven, mely beszámol a hatezer évvel ezelőtti Földön Kívüliek tanításairól, és szemmel látható űrbázisaik szétlövéséről, ahonnét jártak naponta tanítani a Földi embereket. Majd a gyíkemberek Földi tébolyáról, s megbízatásáról, hogy tegyék rabszolgává a Földi embereket az orrások.

Ebből már egyenesen következeik, hogy Jézus tanításai helyébe, bűnös embert faragtak, az ősi hitvilágot mindenütt leromboltatták, és megint csak eljutunk Atillához, halálához.
Vajk aki nevét is megtagadva irtotta a magyart és ősi tanításokat, Sziriuszról hozott írásunkat (Székely – Sumer rovásírás) is üldözte.

rovasiras-abc

Látható a történelmi visszapillantásban, hogy az idő és helyszínek, népek, és események, vagyis minden meg lett keverve, hogy az ember ne ismerhesse fel igazi dicső, múltját és küldetését. Csakis megélhetése, és nyomora vezesse orránál fogva, az orrások örömére. Vallási és történelmi mítoszokat hoztak létre félrevezetés céljából.

Szóval az idő és minden meg lett keverve, hogy kíméletlen háborúzás, és környezetszennyezés pusztítása árán is megszerezzék a Földi ember feletti hatalmat az orrások. Ez mára megtörtént.

De ez már nem sokáig marad így, mert jönnek, az IGAZAK…

arieshu névjegye

I am an owner of Aries Network, which is well-known worldwide in the business area from America to Asia. https://www.aries.hu/
Kategória: Atilla King of the Huns
Címke: , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .